Një Xhentëlmen i vërtet !

Kur Narcizizmi bëhet i rrezikshëm…
April 5, 2017
Cilin Sy do të zgjedhesh ?
April 5, 2017

Një Xhentëlmen i vërtet !

Për fat të keq, të kalërosh ka dalë nga moda. Xhentëlmen është specie në zhdukje. Eshtë shumë e vështirë të gjesh një burrë që është i dururar, i vëmendshëm dhe i sjellshëm. Ata janë aq të rrallë, saqë shumë gra mënyrën e tyre të mirë të sjelljes do ta ngatërronin për një ngacmim seksual.

Si do ta identifikonit ju një xhentëlmen të vërtetë?

Këtu keni 13 shenja:

 

1 – AI TREGON TE VERTETEN

Një xhentëlmen është i ndershëm. Ti mund ti besosh atij që ai të jetë i drejtë me ty. Edhe kur e vërteta i vihet kundër atij, sensi i ndershmërisë së tij është më i madh se egoja e tij.

2 – AI NUK HA DERISA USHQIMI TE JETE SERVIRUR PER TE GJITHE.

Ai nuk do të veprojë me egoizëm dhe me impulsivitet. Ai është i vëmendshëm. Ai është i gatshëm për të vepruar me durim për t’u siguruar që të tjerët të jenë rehat.

3 – AI ESHTE ATY PER TE TJERET.

Një xhentëlmen i vërtetë nuk është vetëm i sjellshëm, por guximtar. Kur ai sheh që me dikë po abuzohet fizikisht ose verbalisht, ai do të mbrojë të ofenduarin. Ai interesohet për mirëqenien e të tjerëve.

4 – AVENTURAT E TIJ SEKSUALE AI I MBAN PER VETE DHE FEMREN E TIJ.

Ai nuk mund ta poshtërojë asnjëherë atë duke folur për momentet e tij private me miqtë e tij. Ai nuk e ka të nevojshme këtë gjë. Ai e respekton veten e vet dhe ai e respekton femrën e tij që ka zgjedhur të ketë për momente intime.

5 – AI E MBAN FJALEN E TIJ

Ai nuk e ka të nevojshme të të thotë që është një burrë që e mban fjalën. Ai ua tregon juve përditë. Në qoftë se një xhentëlmen ju premton për të bërë diçka, ju me siguri duhet të organizoni ditën tuaj për të vazhduar planin rreth kësaj gjëje.

6 – JU KENI VEMENDJEN E ATIJ

Kur ti je duke folur me atë, ai është duke të dëgjuar. Ai nuk po krijon hapësirë ose duke kontrolluar telefonin. Ai nuk po shkruan sms dhe sigurisht po ju ndjek ndërsa flisni.

7 – AI ESHTE I SJELLSHEM ME TE GJITHE

Madje, edhe në qoftë se dikush e trajton me ashpërsi, ai nuk do të hakmerret me të. Një xhentëllmen i vërtetë do të zgjedhi rrugën më të mirë. Ai nuk ka asgjë për të fituar duke ulur sjelljen e tij standarde.

8 – AI ECEN NE ANE TE RRUGES KUR JU JENI ECNI BASHKE

Ai ndjehet më rehat në qoftë se trupi i tij është mes trupit tënd edhe rrugës. Ky është një xhest që zakonisht nuk vihet re. Kjo e bën atë protektiv edhe pa qenë autoritar.

9 –  AI ESHTE NE KOHE

Ai e respekton kohën tënde. Ai është i maturuar mjaftueshëm ti përmbahet një programi. Ai nuk merr kënaqësi, duke të bërë ty të presësh për atë.

10 – AI TE OFRON XHAKETEN E TIJ, VENDIN E TIJ, KRAHUN E TIJ…

Ai arrin të identifikojë shpejt nevojat e të tjerëve dhe bën të pamundurën për t’i plotësuar ato menjëherë. Ai e vë përpara komfortin tënd para vetes.

11 – AI KERKON FATUREN

Ai ofron të paguajë. Në qoftë se ju insistoni për ta ndarë atë, ai ju dëgjon dhe respekton dëshirat e tua. Ai nuk do të bëjë një show të madh për të insistuar që të paguajë faturën.

12 –  AI JU HAP DEREN

Ai është i duruar dhe i vëmendshëm. Ai ka një mënyrë të mirë që i vë në praktikë këto gjëra përditë.

13 – AI THOTE “TE LUTEM” DHE “FALEMINDERIT”

Ai kërkon falje kur ai bën një gabim. Edukata e tij nuk ka kufij.

Mos e pranoni gënjeshtrën që një kavalier dhe një feminist nuk mund të jetojë në të njëjtin vend. Të jesh një xhentëlmen do të thotë të jetosh në standarde vetjake të larta. Nëse gjeni një të tillë të vërtetë mos e lini të iki nga jeta juaj. Ai është diçka e rrallë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is copyright protected !!