Mos u nis për pushime këtë verë… Pa një palë rrobabanjo trup!

I bekuar qoftë ai që shpiku rrobabanjot trup, por mbi të gjitha, një falenderim special për të gjithë stilistët që këtë verë i rikthyen në sfilatat kryesore, duke i rikonfirmuar “must have” ndër tendencat e këtij sezoni të nxehtë. Avantazhi më i madh i tyre qëndron te fakti se ato i shkojnë të gjitha tipologjive të trupave, qofshit ju të gjata apo jo, të mbushura apo elegante si modelet e Victoria’s Secret, me bel të hollë, dhe çfarëdolloji forme trupore të keni, është e sigurt që trupi juaj do ju falenderoj nëse zgjidhni rrobabanjo trupore. Kryesisht në ngjyrë të zezë, por edhe në variantet nga më të larmishmet sipas shijeve të gjithësecilit. Këtë Verë zonja dhe zonjusha të gjitha me “One Piece”! Ndiqni galerinë më poshtë, për të parë disa nga tendencat për këtë sezon, për çfarëdolloji buxheti…

 

Leave Your Reply