Kush ka vajza…Botën ka! 8 momente që vetëm nënat e një vajze mund të kuptojnë…

 

Një nga dëshirat më të forta për nënat që janë në pritje të ëmbël, është ardhja në jetë e një vajze. Ashtu sikurse dhe meshkujt që preferojnë përgjithësisht një fëmijë të parë djale, ndoshta për të luajtur së bashku me top apo për të parë filma aksioni me një pije para, edhe femrat kanë deshirën e tyrë të vecantë, për të parë një version të vetes në miniaturë. Eshtë e ditur botërisht që për cdo vajzë, shoqja më e mirë është dhe vetë nëna e tyre, tek e cila shohin shëmbullin më të bukur të asaj që dëshirojnë të bëhen në të ardhmen. Por cfarë e bën raportin e tyre kaq të vecantë? Ndiqni galerinë më poshtë…

 

 

Leave Your Reply