ET VOILA’ Sekretet e Elonës për një make-up perfekt

Elona Balaj -M.U.A “Studio Peris”

“Make Up Artist” Elona, në treg prej 14 vitesh, do të na mësojë hap pas hapi si të rikrijojmë një “Look” të freskët, të pastër, me një make up të lehtë dhe pa ekzagjerimetë. Ndiqni këshillat e saj më poshtë, për të qënë të mrekullueshme edhe në kushte shtëpie, dhe nëse bota e make-up nuk është pika juaj e fortë pavarësisht këshillave tona, athere ju e dini se ku të drejtoheni, në “Studio Peris” ju pret gjithnjë Elona…

 

 

 

Leave Your Reply