Kur Narcizizmi bëhet i rrezikshëm… 7 nga taktikat manipuluese më të demshme të narcizistëve

Ne të gjithë mendojmë për veten se jemi njerëzit, të cilët mund të dallojmë dhe të shmangim manipuluesit, por manipulimi narcistik është special, një lloj toksine e dëmshme.