10 fakte (që nuk i dinit) për Ajnshtajn-in Romanca befasuese, intriga politike, ky ishte Albert Ajnshtajn.

Nga Enxhi Vogli

Bukowski lë një trashëgimtar Autori që rikthen varësinë ndaj seksit, drogës dhe zemrave të thyera...

Nga Athina Dodbiba